Forsvarsspiller klar for Asker

19 år gamle Erik Kristiansen har signert for Asker Fotball.

19-åringen kommer med ungdoms - og seniorfotball bak seg i Lyn 1896 og Kjelsås Fotball, og skrev mandag under for oss i Asker Fotball.

Som tidligere elev på Norges Toppidrettsgymnas, er Erik en spiller som spillerutvikler Svein Roger hos oss kjenner godt, og som nå coach Magnus og Bård har fått et godt inntrykk av.

Om overgangen sier Erik selv; 

- Jeg tror det skal bli veldig gøy å spiller for Asker kommende sesong. Og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, for jeg har et godt inntrykk av hele klubben. Og på banen vil man nok finne meg på en venstreside i forsvaret, men jeg er allsidig og kan spiller lengre frem i banen også. Både som ving eller indreløper. 

Trener Bredal sier dette om den nye mannen inn i troppen; 

- Dette er en signering som passer profilen vår ypperlig. Ung venstreback med mye power og driv. Passer bra inn i systemet vårt og vil tilføre enda yngre Nikolai Brokhaug kamp om venstreback plassen. Vi har også fått gode rapporter på Erik som både spiller og type, og som har vist seg å stemme etter prøvespill de siste to ukene. En «no brainer» å knytte Erik til oss, avslutter en fornøyd Bredal som bygger troppen sin brikke for brikke. 

Vi ønsker Erik, født 2003 og første års senior, velkommen til oss. 

Han vil i 2023 ikle seg drakt nummer 15, som en annen NTG-elev (Andy) forlot sist uke.

Annonse: