Full pott på Skjervøy

Omfattende reiserute til tross, Asker snudde oppgjøret på Skjervøy til seier.

For det var både fly, buss og et par ferger som måtte til for at Asker skulle komme seg til Skjervøy lørdags ettermiddag. Og vel fremme var det ingenting å si på spilleforholdene. 

Skjervøy_1.jpeg
Her ankommer Asker Skjervøy med utsikt fra bildekk på ferga. 3. divisjon har sin sjarm.

I selve kampen hadde Asker initiativet førsteomgangen. Skjervøy la seg lavt i banen, og kom på overganger. Men Asker hadde kontroll på det som kom. Dog fikk vi ikke uttelling i andre enden av banen, slik at stillingen 0-0 stod seg til pause. 

 Ut av pausen kom Asker og hadde ambisjoner om å fortsette i samme spor, for så å få uttelling i målprotokollen. Men det var hjemmelaget som tok føringen etter 56. minutt. Så da var Asker bakpå, og det var bare å jobbe opp dampen. Og det gjorde Føyka-gjengen! For dagens helt ble Erikas Adukonis, som med sine 2 mål sørget for at kampen ble snudd i vår favør. Flere mål kom aldri, og coach Bredal kunne fornøyd se at gutta hans leverte en solid borte-prestasjon som ga 3 poeng i kofferten med hjem. 

Adukonis_2mål.png
Dagens mann på Skjervøy - Erikas. 2 mål fra spissen, hjalp Asker med å snu oppgjøret og ta med seg 3 poeng hjem til Føyka.

Dermed ble det en flott dag nordover for Asker-gutta, før reisen hjem starter søndags morgen. 

Nå venter et nytt nord-norge eventyr borte mot Mjølner i Narvik, før en velfortjent sommerpause kicker inn. Og Asker, de er som kjent et godt høstlag....

Skjervøy v Asker 1-2

Mål: Adukonis x 2

Gule kort: Jones

Tilskuere: 100

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Jørgensen, Kristiansen - Fazi, Langerud, Skaret, Seasy - Ryssdalsnes, Adukonis

Innbyttere: Bordal, Nissen-Lie, Edstrøm

Annonse: