G13: - En vår vi sent vil glemme

Statusoppdatering fra G13-leiren før sommerpausen

Mars 2020 vil gå inn i historiebøkene som en måned gutta på G13-laget helst ville vært foruten. Avlyste treninger, usikkerhet, manglende sosial kontakt, delvis permittert trener med mer. Trening som startet opp igjen etter en periode, men med sterke restriksjoner på avstand og antall personer på banen. Her kunne man ha fokusert på det negative, eller gjøre slik G13-laget og flere andre i AFK gjorde; trene på individuelle styrker og forbedringsområder. Simulering av spillsituasjoner og konkurranseelementer med formidabel innsats og rett holdning fra hver enkelt spiller har bidratt til økter med godt utbytte. Oppmøteprosenten, i en tid hvor mange fort faller ut av fotballen, har vært høy. Dette vitner om høy lagmoral og innstilling.

 

DSC_3797

 

Nylig ble det tillatt med interne kamper i laget og mer fysisk kontakt. Det har vært deilig for både spillerne og støtteapparatet rundt; ikke minst også for trener Alexander Aaser og ass.trener Michael Riis-Jacobsen

Lagleder og hele gjengen ser frem mot en høst hvor vi forhåpentligvis får lov til å spille seriekamper igjen, og starte ferden tilbake mot en mer normal tid på alle nivåer. Takk til alle som har bidratt for å holde humøret og motivasjonen oppe på sin spiller, og takk til dere spillere for den tålmodigheten der har hatt oppe i denne spesielle tiden. Dere er en fantastisk gjeng, som er flinke til å motivere hverandre! Takk til Alexander for alle de alternative øvelsene har måttet gjennomføre, og takk til Daglig og Sportslig leder Rolf-Magne Walstad for all jobb som er gjort i kulissene for å jobbe mot målet; få tilbake treningshverdagen på Føyka for alle aldersnivåene, Gatelaget, Asker United og A-laget og alle andre steder hvor det går an å spille fotball og spre fotballglede!

 

DSC_3845

God sommer og kryss fingrene for at myndighetene åpner opp for en mer normal trenings- og kamphverdag allerede i august.

DSC_3846

Tekst: Lagleder for Asker Fotball G13 - Per Christian Dahl Brandvik

DSC_3843

 

Annonse fra Obos-ligaen: