Andre1

Gatelaget: - Vi skal bite godt fra oss

Bryne, Strømsgodset og Lillestrøm; Gatelaget har god og spennende motstand i vente.

Vi snakker Nasjonal Turnering og vi snakker et årlig mesterskap spekket med tøff matching, samhold og gode opplevelser. I år settes kursen over fjellet til en klubb i medgang; Sportsklubben Brann. Og skal vi tro coach Muri, har Gatelaget så absolutt ambisjoner om å markere seg. For med "live draw" kom oppsettet her forleden når Fotballstiftelsen arrangerte trekning i Bergen.

Brann trekning.jpeg
Her trekkes Bryne, Strømsgodset og Lillestrøm opp av hatten. Eller glasskula om du vil. Vi skal møte spennende motstand i Bergen.

Det var en fornøyd trener som bivånet trekningen, og som nå sammen med laget ser frem til reisen over fjellet 13. juni; 

- Vi havnet i gruppe med Bryne, Lillestrøm og Godset, og når det først er nasjonal turnering er det jo aller morsomt med motstand utenfor Østlandsligaen og lag man ikke møter så ofte. Men det er en preferanse sikkert alle lagene har. Direktesendt og tilfeldig trekning er uansett en morsom greie som er likt for alle og alt kan skje. Gruppa med Stabæk, Raufoss og Ranheim, alle blant tittelfavorittene, er eksempel på det. For vår del satser vi på å bite fra oss og vi har tro på at vi kan gi kamp til alle tre lagene. I tillegg vant vi fjorårets Fair play pokal sammen med Ham-Kam som vi vil leve opp til, og vi ønsker å være med i kampen om den i Bergen og. Rammen rundt turneringen er jo veldig kul da det arrangeres åpning på Brann Stadion og kamper på anlegget ved siden av stadion.

Gatelaget_Fairplay.png
I fjor ble det Fair Play-pris på Gatelaget under Nasjonal turnering på Nadderud. Målet er ikke noe mindre i år.

Verdt å nevne er det også at Gatelaget vårt i år har 10-årsjubileum. Det har blitt behørig markert både med festmiddag på Leangkollen hotell og storflott besøk når kronprinsparet besøkte Føyka forleden også. Hør hvordan André Muri, Kronprinsparet og Arne Knoph i Fotballstiftelsen oppsummerer Gatelags-arbeidet under jubileumskampen på Føyka her; 

Annonse: