Handelsbanken spiller på lag.

Kun noen gode medløpspasninger fra Føyka finner man kontorene til Handelsbanken, midt i Asker sentrum. Nå er banken også med å bidrar til Playoff-kampen 2020!

Handelsbanken i Asker har vært en trofast støttespiller i mange år. Og noe av det første de gjorde når de etablerte seg i Asker for snart 15 år siden, var å bli med som samarbeidspartner i Asker Fotball. Et samarbeid som har vært godt, og som har vart over tid. 

Som samarbeidspartner har Handelsbanken også vært knyttet til flere av våre prosjekter, ikke minst Brobyggercupen, som er vår årlige fotballturnering, hvor kommune, politi, klubb, næringsliv, gatelag og andre organisasjoner møtes til et av høstens vakreste eventyr - en fotballturnering. 

Brobyggercup_Handels
Sentrale skikkelser og flotte atleter her under Handelsbankens Brobyggercup.

Videre tilbyr Handelsbanken finansielle og klassiske banktjenester for både private og bedrifter. Og mange unge Asker-spillere har gjennom tiden startet sitt bankforhold gjennom nettopp Handelsbanken

Kontakt vår solide samarbeidsparnter via denne linken

Asker Fotball takker Handelsbanken for godt og langt samarbeid og ikke minst støtten i forbindelse med dagens Playoff-kamp!

Annonse: