Hedersmann har forlatt Føyka

Vi minnes Ole Petter Engebretsen.

Ope, for noen kjent som Ole Petter Engebretsen, sovnet stille inn onsdag.

Ope etterlater seg et tomrom på Føyka som ikke lar seg fylle. Med den største seriøsitet og grundighet, stilte han alltid forberedt til trening og kamp.

Det spilte ingen rolle om Ope skulle ha økt med de yngste på Akademiet, eller om det var juniorer som ventet ute på kunstgresset. Oppdaget han at noen av oss slurvet eller ikke var like godt forberedt - gav han beskjed. Han var ærlig mot oss alle, så ærlig at det innimellom svei litt. Men, det var alltid godt ment.

Sander - G05 m Ope.JPG
Ope som vi husker han. Ivrig og engasjert på felt. Her hentet han inn en tidligere elev i Sander Berge for å inspirere morgendagens spillere.

Ope husket navn og ansikt på alle. Mange andre «misunte» han denne evnen, og fram til sykdommen begynte å plage han våren 2021 hadde han 1000-vis av spillere og foresatte lagret i hukommelsen. Bankmannen Ope la denne profesjonen bak seg, og har i et drøyt tiår jobbet med spillerutvikling på heltid hos oss på Føyka.

Som tidligere Asker-spiller var det helt naturlig at Ole Petter også gikk trener-gradene i Føyka-klubben. Men Ope var også trener i naboklubber som Heggedal IL, Bærum SK og Stoppen SK.  

Hans faste følgesvenn Messi, har mistet matfar og turvenn. Og Barcelona har mistet en fan. Ope la aldri skjul på sin beundring for «Barca», og lærte små og store at fotball er noe du spiller - ikke sparker.

OPE_Messi.jpeg
Radarpar - Ole Petter og Messi. 2 ikoniske følgesvenner både på Føyka og i Asker og omegn. Gjerne sett på lange turer i skog og mark - etter mange timer på feltet.

- Vi i Asker fotball er evig takknemlig for all tid vi fikk sammen med deg Ope. Du er et forbilde for oss andre, og selv om du har strevet med sykdom siden våren 2021 har vi aldri hørt deg klage. Vi savner deg allerede, men alle er vi takknemlige for det du har lært oss, sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad

Asker Fotball minnes med dette Ole Petter Engebretsen. 

Begravelse tirsdag 20.09 kl 12:00 Asker kapell. 

Annonse:
Publisert: 08.09.2022, oppdatert: 10.09.2022
Skrevet av: Redaksjonen