KIL for tøffe i avskjedskampen

Hjemmekampen mot Kongsvinger ble Petter Svensson sin siste i Asker-drakta. Nå legger klubbspilleren skoa på hylla og setter punktum for Asker-karrieren.

Kongsvinger, årets suverene avdelingsvinner, kom til Føyka stinn av selvtillit og god statistikk. Og det med god grunn. For der Asker matchet KIL på mye, ble vi for passive og unøyaktige i de avgjørende fasene. Det gjorde at bortelaget kunne være effektive til tusen. For etter 35 minutter stod det 0-2 på tavla. Men rett etterpå kunne Skaug redusere og sørge for spenning i kampen.

IMG_2651.JPG
Julius frempå og sørget for redusering etter 36 minutter

Dog - bortelaget nok en gang effektive når vi blir for passive - og med et lynangrep sørger de for å øke sine ledelse rett før pause. 1-3 og oppoverbakken ble brattere for Asker.

IMG_2675.JPG
Jones og Gulliksen måtte på jobb lørdag.

2. omgangen blir som det ofte blir med Asker på hjemmebane - sjanser og trøkk. Men i denne kampen bød også bortelaget på det. Men det eneste målet kom i denne omgangen ved kaptein Jones, som regelrett løp en corner i mål tidlig i omgangen. For selv om sjansene var der - maktet ingen av lagene å sette flere baller i mål - og kampen ebber ut med 2-3 og borteseier til årets seriemester KIL.

IMG_2707.JPG
Okeke ble pakket godt inn mot KIL lørdag. Men han var allikevel frempå ved flere anledninger og skapte trøbbel for de røde.

Og mot slutten av kampen slapp coach Skogheim innpå flere unggutter som fikk verdifull spilletid og referanser mot et godt lag. En av disse var unggutten og 15-åringen Andreas Heredia-Randen - et ungt klubbtalent som klubben håper skal ta mange gode skritt i årene som kommer.

IMG_2710.JPG
Unge Andreas Heredia-Randen var en av ungguttene som ble "kastet inn til ulvene" - men kom fra det med godkjent i margen og mere til.

Og mens ungdommen slapp til - var det andre som "pensjonerte" seg før kampen. Petter Svensson takket av etter lang tids spill i Asker-drakta. Og ble behørig hyllet av Asker-ledelsen før kampen. Og til applaus fra publikum. Takk for masse gode bidrag Petter!

Asker v Kongsvinger 2-3

Mål: Skaug og Jones

Gule kort: Fit.Kastrati, Petter Svensson

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Hauso, Vogt - Skaug, Gulliksen, Solberg Aarstad - Fit. Kastrati, Sereba, Okeke

Innbyttere: Svensson, Fazi, Heredia-Randen og Løve Groth