- Liker ambisjonsnivået til klubben

Den hardtkjempende forsvarsgiganten Rasmus Isegran gjør seg klar for ny sesong i Asker-drakta. For nå har han signert forlengelse!

Vinnerskallen fra Jeløya er nå altså klar for en ny runde på Føyka. 

IMG_0558.JPG
Ikke et uvanlig syn - Rasmus på offensivt tokt. Her har han akkurat servert Fitim Kastrati på hodet under kvaliken i 2020.

Rasmus Isegran går med det løs på sin fjerde sesong i sort / hvitt, og for Vegard Skogheim som ønsker seg kontinuitet i laget - er dette viktig.

- Nok en sesong i Asker-drakta - hva gjør at du vil fortsette enda ett år på Føyka?

Først og fremst trives jeg veldig godt i Asker. Bare hyggelige og flinke folk i spillergruppa, trener/støtteapparat og administrasjon. Videre synes jeg prosjektet er morsomt og liker ambisjonsnivået til klubben.

Rasmus_RolfMagne.jpeg
Rasmus gliser bredt - for her han akkurat gjort unna en førjulsoppgave som gjør han til Asker-spiller også i 2022. Sportslig leder Rolf Magne også en blid mann.

- Hvordan skal julen feires - for å stille optimalt forberedt til felles økter i januar? 

Julen tilbringes på Jeløy med familie, venner og god mat. Noe begrenset blir det pga korona, dog mulig at den begrensningen gjør at man stiller enda bedre forberedt til sesongoppkjøringen. Skal ikke se bort fra at det blir noen timer i golfsimulator også.

I høst har forsvarsspilleren spilt både back og stopper, og vist at han behersker begge deler.

Nå gleder 28-åringen seg allerede til ny sesong og vi sier med det God Jul!

Annonse: