Målfest mot Hammerfest

Det ble aldri noen tvil 2. pinsedag på Føyka. Hammerfest ble sendt hjem med tunge sifre i bagasjen.

For gjestende Hammerfest kom til oppgjøret på Føyka som klar tabelljumbo. Med null poeng på sine første kamper, så var det liten tvil om hva som var godt nok for Bredals menn. Og guttene hans svarte opp med kalas-sifre.

Her sender Sana Asker i føringen på Føyka mandag. Kontant scoring.

For når de gule la seg lavt i banen ut fra start, var det bare for Asker å male på. 1-0 kom etter 12. minutter, og bar egentlig bare bud om at mere skulle komme. Og det gjorde det, alt ved Mauritz-Hansen i det 25. minutt. Men i en omgang der Asker hadde full kontroll fra A - Å, så hadde de sjanser nok til å lede mer enn den 2-0 ledelsen man hadde til hvilen.

2. omgangen starter i nøyaktig samme spor. Asker-kontroll ut fra startblokkene, og der var aldri noen tvil om hvor seieren skulle komme. Dog var det ikke før i kampens siste 20 minutter at det virkelig løsnet. For med rokkeringer i både startoppstilling og mange bytter underveis, var det innbytter Victorio som kunne sende oss opp i en 4-0 ledelse. Det rett etter at dagens ene 2. måls scorer Sesay hadde gitt oss 3-0. 5-0 var av det morsomme slaget når høyreback Brokhaug Gabrielsen datt på rumpa i det han skulle fyre fra 8 meter. Men ballen spratt på nydelig vis inn i mål. Og når målkongen Mauritz-Hansen fastsatte sluttresultatet med sin andre scoring for dagen, var det bare for trenerteamet å innkassere 3 poeng i serie-regnskapet.

Asker med full kontroll mot Hammerfest. Her er de gule på et lite besøk hos Hejer, men særlig farlig ble det aldri.

Asker da med 3. strake i serien, og Bredal sine gutter er kommet inn på et godt vinnerspor. Neste oppgave heter når Oppsal borte. Og det forventes å bli av et helt annet kaliber enn mandagens pinseoppgjør.

Asker v Hammerfest 6-0.

Mål: Seasy x 2, Mauritz-Hansen x 2, Victorio, Brokhaug Gabrielsen

Tilskuere: 253

Asker: Hejer - Brokhaug Gabrielse, Jones (k), Bordal, Kristianen - Sesay, Skaret. Langerud, Fazi - Adukonis, Mauritz-Hansen.

Innbyttere: Victorio, Llullaku, Ryssdalsnes, Edstrøm og Juvet Arnsen.