Ny nedtur mot VIF 2

Ungguttene til Vålerenga gjorde livet surt for Asker-gutta for andre gang denne sesongen.

Asker kom til kampen mot VIF 2 med selvtillit og full pott etter høstsesongens 2 første kamper. Men seiersrekka skulle få en brutal stopp mot de unge og kvikke rekruttspillerne til Vålerenga.

Allikevel, Asker startet friskt og best. For allerede etter 3 minutter kunne en friskmeldt Sindre Mauritz-Hansen bredside Asker-gutta i ledelsen. Det etter prov på positivt angrepsspill i åpningsminuttene. Og ikke minst i perioden etter ledelsen, burde og trodde de fleste at Asker skulle både doble og triple sin ledelse.

IMG_5621.JPG
Her har akkurat Sindre sendt Asker i ledelsen. Og de fleste på tribunen på Føyka hadde tro og håp om at dette bare var starten på moroa.

Men i stedet for at Asker kunne trygge sin ledelse ytterligere, spilte VIF 2 seg inn i kampen. Dog ikke med markant press, men nok til at de fikk straffe i det 21. minutt. Her var de sikre fra krittet og dermed utlikning på Føyka.

IMG_5676.JPG
Her utlikner Vålerenga på straffe som vår ny-ervervelse Enoc dessverre ikke få henda på. 1-1 i det 21. minutt.

Selv om Asker har sin beste omgang før pausen, makter man ikke å få nok trøkk inn i boksen til VIF 2 til at det ble scoring ut av det. Samt noe uflyt er det jo også å spore i denne kampen. Ett VIF-skudd går i en nærmeste sleivete bane rett i mål i det 39. minutt. Og når kaptein Aaron header i tverrliggeren og ned på målstreken rett før pause, så kontret VIF 2 likesågjerne inn nok et mål, slik at stillingen til pause står seg 1-3. Surt og kjipt.

IMG_5705.JPG
Mauritz-Hansen nok en gang vår mann på scoringslista. Dessverre var det ikke nok mandags kveld.

2. omgangen bærer så preg av at det er ett Asker-lag som spiller VIF 2 lave i banen. Men for lavt ball-tempo og unøyaktighet, kombinert med godt forsvarsspill hos gjestene, fører oss ikke frem til de store farlighetene denne kvelden. Vi har visitter vi er småskumle på, men det er gjestene fra Oslo øst som er dødeligheten selv på Føyka mandag. I det 74. minutt kontrer de inn nok en scoring og kampen er punktert og paddeflat for vårt vedkommende.

IMG_5728.JPG
Kampbildet i 2. omgangen - Asker trøkker på det de makter, VIF 2 med godt forsvarsspill og lynhurtige overganger.

Kampen ebber så ut med et kjipt tap, som det bare er å riste av seg. For oppgavene står i kø og poengene er der fortsatt å kjempe om. Allerede til helgen borte mot Alta.

Asker v VIF 2 1-4

Mål: Maurtiz-Hansen 3. min.

Tilskuere: 507

Asker: Mwinba - Emanuelsen, Jones (k), Isegran, Arzani - Skaug, Solberg Aarstad, Kadri - Fazi, Mauritz-Hansen, Sesay.

Innbyttere: Can, Madsen, Oyat, Hauso og Edstrøm