Seier mot Florø

En tidlig og en sen scoring nok for å ta full pott på hjemmebane onsdag.

Askergutta var klare for en god opplevelse igjen, i det man røk tidlig ut av cupen sist kamp mot Ullern. Og med en 2-0 seier i banken, kunne man så absolutt gå av banen med godkjente prestasjoner og vel så det.

Florø2
Toppscorer Didrik prøver seg på et direkte frispark.

Førsteomgangen var det Asker-dominans over. Flere store sjanser ble produsert, og godt forsvarsspill og keeperarbeid, sørget for at vi avverget det som kom. Og til pausen kunne vi da holde på en 1-0 ledelse, etter at Cornelius Bencsik var våkent frempå en ved en retur og ekspederte ballen i mål i det 14. minutt.

2. omgangen mere åpen og flere sjanser til bortelaget i denne perioden. Men også de hvite og sorte hadde nok av muligheter til å spe på i målprotokollen. Dog var det ikke før man så 90 minutter på tavla, at Asker kunne forsegle kampens skjebne i sin favør. Okeke raider på kanten, drar seg inn og setter ballen deilig i hjørnet. Dermed ingen tvil om at kampen ender med hjemmeseier.

Corny_Okeke
Dagens målgjørere - "Obi" og "Corny".

Så med onsdagens resultat kan hjemmelaget etter denne runden innta 3.plassen i avdelingen. Med kort avstand opp til lagene foran. Og neste uke venter et annet viktig oppgjør ikke langt unna. De Gule på "Kadda" i en midtukekamp. Vi gleder oss!

Asker v Florø 2-0. Bencsik og Okeke.

Gule kort: Skaug

Tilskuere: 204

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Madsen, Celina - Skaug, Gulliksen, Bencsik - Okeke, Sereba, Fit. Kastrati

Innbyttere: Fisn. Kastrati, Vogt, Solberg Aarstad og Mauritz-Hansen