Seier mot Fløya

Onsdag ble den utsatte Fløya-kampen spilt. Og det endte med 3 poeng til Føyka-gutta.

For egentlig skulle den opprinnelige oppsatte kampen mot Fløya gått av stabelen torsdag 02.09. Men smitte i Fløya-troppen satte en stopper for det.

Derfor ble dysten avholdt først i går.

Og selv om det kanskje ikke var noen fyrverkeri av en kamp, var det godt for Asker-gutta å komme seg tilbake i manesjen. Og oppskriftsmessig tok vi ledelsen etter 35 minutter, i det Celina kommer rundt på kant, slår inn og Fredhall flikker elegant videre. Der tar Mauritz-Hansen i mot, er effektiv i sine bevegelser og fyrer av et skudd i hjørnet for keeperen.

Celina
Ceina inn fra start. Bidro sterkt til at Asker tok ledelsen.

Og selv om vi går opp i ledelse, får vi lite gratis fra Fløya. Og når ting ikke går på skinner hos oss heller, må vi være fornøyde med en 1-0 ledelse til pause.

2. omgangen er således ikke gammel når Fløya utlikner på et langskudd i det 49. minutt. Og vi er like langt.

Dog, 10 minutter etterpå får vi et straffespark som Fitim Kastrati kontant setter i mål. Og når Sindre Mauritz-Hansen setter dagens andre goal, i det 85. minutt, var nok alle overbeviste om at dette var spikeren i kista.

Men på overtid får Juliius Skaug sitt 2. gule for dagen. Rett i dusjen for han. Fløya kaster så frem folk på et langt frispark, og klarer å krige seg inn en redusering. 3-2 og kampen er fremdeles ikke over.

Heldigvis er sluttsignalet rett rundt hjørnet, Fløya klarer ikke opprettholde trøkket og vi innkasserer 3 poeng i klubbkassa. Deilig!

Asker v Fløya 3-2

Mål: Mauritz-Hansen x 2, Fit. Kastrati (str)

Gule kort: Skaug x 2 (rødt)

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Madsen, Celina - Skaug, Gulliksen, Sereba - Fredhall, Mauritz-Hansen, Fit. Kastrati

Innbyttere: Okeke, Vogt, Fisn. Kastrati.