Sindre klar for 2 nye år

En viktig offensiv brikke for er klar for nye steg i Asker-drakta.

Få om noen, har hørt nettsus oftere på Føyka enn Sindre Mauritz-Hansen. Det er derfor en meget fornøyd sportslig leder som kan bekrefte at Sindre blir med oss i 2 år framover. Etter å fått orden på skadesituasjon har Sindre trent bedre og spilt mer enn på flere sesonger.

- Sindre,  2 nye sesonger i Asker-drakta - hvilke tanker har du rundt det?

Veldig fornøyd med to nye år i Asker-drakten. Har fortsatt et sterkt ønske om å prestere og bidra til at Asker tar steget opp.

Sindre_Mauritz_Kjelsås.jpeg
Sindre har scoret mål for Asker over flere sesongen. Og det skal han nå altså fortsette med å gjøre.

- Gutten er i det vi liker å kalle optimal prestasjonsalder - og da er han viktig på banen, og i garderoben, kommenterer en godt fornøyd Rolf Magne til askerfotball.no

Sindre_sign_2aar.jpeg
2 herrer som er godt fornøyde med å få unna papirarbeid før julaften. Sindre klar for 2 nye sesongen i Asker-drakta!

- Hvordan ser du på avd.oppsettet for 2022 og våre muligheter?

Avdelingen ser ut til å være overkommelig. Ull/kisa og Hødd fremstår per nå som utfordrerne ved siden av oss. Så blir nok en kamp mellom oss tre. Ingen grunn til å tro at vi ikke har en mulighet til å være med å kjempe. Laget ser veldig bra ut, ser ikke ut til å være noen store utskiftninger, så vi trenger egentlig bare å styrke en posisjon eller to til så er vi der.

- Og hvordan skal julen feires - før du stiller klar til fellesøkter i januar?

Julen skal feires med god vin og en god dose fet mat! Så skal det naturligvis også trenes litt. Jeg er klar for fellesøkter i januar!

Og med det får vi på plass en seriøs spiller som skal kombinere fotball med studier, og har sagt ja til å bidra for klubben også utenfor banen. Det er gode signaler for både klubb og omgivelser. 

Vi gleder oss til nye opplevelser med Sindre på Føyka!

 

Annonse: