Snipp snapp snute...

Og med det var cup-eventyret over for denne gang.

For Ullern ble onsdag for sterke på Ullern kunstgress. Askergutta maktet ikke å komme opp på ønsket nivå, og dermed ble det til slutt grei skuring for de rød-hvite fra Oslo Vest. 

- Nå er vi inne i en periode hvor ting går litt i mot, og hvor vi selvfølgelig snarest mulig ønsker å komme tilbake på vinnersporet. Heldigvis er sjansen til det allerede førstkommende søndag mot Gjøvik-Lyn, sier sportslig leder Rolf Magne Walstad. 

IMG_0512.JPG
Selv om det ble tidlig cup-exit for Asker, er sportslig leder Rolf Magne sterk i troen på at Asker skal komme seg tilbake på vinnersporet.

Mot Ullern onsdag ble det ikke produsert all verdens av farligheter første omgang. Det gjaldt begge lag. Men rett før hvilen fikk en Ullern-spiss skikkelig klem innenfor 16-meteren, og hardt og kontant sendte han hjemmelaget i føringen. 1-0 stod seg til pausen. 

I 2. omgangen slet så Asker med å få hull på byllen, og vertene kunne både doble og triple ledelsen sin utover omgangen. Dermed ble det en tung dag på Ullern kunstgress. Men i det minste nå kan Asker-gutta ha full fokus på seriespillet fremover. 

Neste oppgave kommer altså til helgen, og den heter Gjøvik-Lyn. 

Ullern v Asker 3-0

Tilskuere: 70

Gule kort: Isegran og Hauso

Asker: Pedersen - Emanuelsen, Isegran (k), Hauso, Arzani - Skaug, Fazi, Heredia-Randen - Fit. Kastrati, Mauritz-Hansen, Fredhall

Innbyttere: Haugen og Kadri

Annonse: