- Solid gjennomføring

Storeslem for Askergutta på Ekebergsletta lørdag

Med en dobbel fra Erik Kristiansen kunne Askergutta gå av banen lørdag med en skikkelig kalasseier. 5-0 til Føyka-gjengen og mye positiv offensivt spill var fasit etter 90 minutter. Og det kunne fort vært mere. Men til pausen stod det "bare" 0-1 etter Yonas Larsen sin første scoring i Asker-drakta. Det på en nydelig heading på offensiv corner.

Yonas har spilt seg inn i førsteoppstilling på Føyka denne høsten. Lørdag kom også første scoring i Asker-drakta.

Asker hadde god kontroll på oppgjøret lørdag, og utover 2. omgangen rykket Asker ytterligere i fra. Og selv om seieren ble stor, var det et hjemmelag som også til tider viste god og spennene fotball på eget gress. Men utover 2. omgangen ble altså forskjellen for stor, og når Asker kunne rulle inn ytterligere 4 mål, så ble det etterhvert en komfortabel seier på Ekebergsletta.

Erik hadde bursdag fredag. Det markerte han bl a med 2 pinner mot KFUM 2 lørdag.

Coach Bredal var selvsagt en fornøyd mann og oppsummerte oppgjøret slik;

Solid gjennomført bortekamp av oss. Møter er ungt Kåffa 2 lag, men de har et bra grunnspill som vi blir nødt til å være litt tålmodige mot. Fullt fortjent seier, og noen «nye fjes» fikk sjansen idag, pluss noen i nye posisjoner.

Om den kommende thrilleren mot Nordstrand svarer han dette;

- Ja vi gjør jobben og fortsetter å puste Nordstrand i nakken. Ren opprykkskamp for Nordstrand sin del, mens vi med seier virkelig har sjansen til å snike oss forbi på tampen. Det blir en spennende match, med trøkk og nerve.

For Norstrand er som kjent neste motstander på Føyka om 2 uker. Søndag 20.10 kl 13:00 går vi inn i sesongens nest siste serierunde, og spenningen kommer til å være stor i Asker-leiren inn mot både Nordstrand hjemme og Flint borte i siste serierunde.

KFUM 2 v Asker 0-5

Mål: Kristiansen x 2, Larsen, Adukonis, Fazi

Gule kort: Audkonis

Tilskuere: 60

Asker: Normann - Emanuselsen, Jones (k), Pettersen, Larsen - Kristiansen, Spiten, Bækken, Audkonis - Fazi, Støfring

Innbyttere: Heggset, Sesay, Sorter, Alstad, Skare