Suksessfullt Askermesterskap i straffespark

Kommunens mange sulteforede ungdommer fikk endelig lov til å konkurrere igjen lørdag formiddag da Asker Fotball inviterte samtlige regionsklubber til Føyka for tidenes første Askermesterskap i straffespark. 

For - aldri har det vært skutt så mange straffespark i løpet av en lørdag på Føyka Stadion. Over 1200 straffer ble avfyrt - og det estimeres fra cupledelsen at ca 1050 av disse ble omsatt i mål. 

DSC_3685
Instrukser: Cupgeneral Rolf Magne Walstad instruerer noen av lagene som skal i dyst

 

DSC_3727
Treffsikker: En Frisk Asker J15-spiller smeller ballen i mål
DSC_3754
Mestere: Gui SKs talentfulle straffeskyttere trakk det lengste strået i sin klasse
DSC_3729
Fokusert: Jentene fra Asker Skiklubb Fotball følger spent med


 

DSC_3741
Brillefine: Alexander Aaser, Vegards Skogheim og Espen Foss følger nøye med fra sidelinjen. Per Christian Ottesen i rollen som myndig måldommer. 

I den åttende klassen var det duket for seniordeltakere - som primært bestod av lagledere og støtteapparat fra de forskjellige klubbene. Her trakk ASK Fotball det lengste strået i varmen, til straffesparkekspert Reinhard Førdes store overraskelse. 

- Den så jeg nok ikke komme, kommenterte Frisk Askers sportslige leder - med et glimt i øyet. Førde er en kjent mann på Føyka - med sine 154 a-kamper for Askers a-lag. 

IMG_5592
Overrasket: Reinhardt Førde var noe overrasket over utfallet i seniorklassen. Her i munter passiar med Svein Roar Aandal fra Gui SK
DSC_3782
Seniorklassen: Asker Skiklubb Fotball sikret seieren i seniorklassen

Vi i Asker Fotball takker alle klubber i regionsprosjektet (samt Holmen IF som stilte lag i G14-klassen) for oppmøtet - og satser på ny turnering allerede neste år. 

Stor takk til samarbeidspartnerne våre adidas, Møller Bil Asker og Bærum og Handelsbanken Asker som bidro til at arrangementet kunne gjennomføres uten kostnader for noen av de involverte klubbene. 

Sammen om fotball i bygda! 

Annonse fra Obos-ligaen: