Surt tap på Gjøvik

Mye ballinnehav til tross, det ble null poeng med tilbake til Asker søndag.

For på Gjøvik stadion viste faktisk Asker noe av det bedre man har gjort denne sesongen. Men et langskudd nede i hjørnet sørget for at mannskapet til Vegard måtte dra tomhendt hjem.

IMG_4482.JPG
Mauritz-Hansen og resten av lagkameratene produserte godt med muligheter mot Gjøvik-Lyn søndag. Dessverre ble det ikke god nok uttelling.

Asker kom til søndagens kamp med et ønske om å komme seg tilbake på vinnersporet. Og ut fra dominans i kampen, kunne det tyde på at Føyka-gutta var på rett spor. Men mye ballinnehav, kontroll i banespillet og gode kombinasjoner offensivt, er ikke alltid ensbetydende med 3 poeng. For der Asker produserte, så var hjemmelaget dødelig effektive.

Selv om 0-0 stod seg til pause, så satt nok Asker-fansen med en følelse av at denne kampen kunne vi fint vippet i vår favør. Men lag som ikke er fult i dytten, møter ofte uflyt der man trenger stang inn. Så når hjemmelaget tok ledelsen i det 67. minutt, kom den gufne følelsen om at dette "ble en slik dag". Og det ble det.

For Asker-gutta klarte ikke få hull på byllen, hjemmelaget forsvarte seg godt og kunne juble for 3 poeng på eget kunstgress.

Våre gutter måtte da ta den lange turen hjem til Asker denne søndagen. Men nye oppgaver venter i horisonten. Og om mye av det solide man viste mot Gjøvik-Lyn gjenskapes, sammen med uttelling i målprotokollen, så blir dette bra.

Gjøvik-Lyn v Asker 1-0