Syvertsen-show i serieåpningen

Vaskeekte hat trick på Askers brennhete sørlending

For det var en real serieåpning publikum på Føyka, 255 i tallet, ble servert lørdags ettermiddag. Asker noe hakkete i kantene, og finspillet ikke helt satt enda. Men det holdt til å ta ledelsen mot ny-opprykkede drammensere på Føyka.

Roman har her akkurar sendt Føyka-gutta i ledelsen på straffe.

For Roman Fazi var sikkerheten selv når han sendte Asker i føringen på straffe etter ca halvtimen. Og den ledelsen holdt seg inn til pausen. For selv om Asker ikke har storformen inne enda, var de det førende laget. Men gjestene Åssiden spilte seg opp etter ca halvspilt omgang, og hadde sågar flere gode muligheter. Bl a en stor en i stanga. Men inn ville den ikke. Asker hadde også gode muligheter til å gjøre flere før hvilen, men det stod seg 1-0 til pausen.

Kaptein Jones leder gutta ut til seriestart hjemme mot Åssiden.

Etter hvilen fortsatt kampen litt i samme spor, og Åssida-gjengen hadde på ingen måte tenkt å gi seg så lett. Derfor ikke så mye å si på at de kriget inn en utlikning etter 60 min. Og drøye 5 minutter etterpå så så trenerteamet sitt snitt til å foreta et dobbelt-bytte. En av de som kom inn, var spiller nummer 77, Kristoffer Syvertsen. En spiller som ikke hadde fått vist seg så alt for mye frem for hjemmepublikummet. Før lørdags ettermiddag. Med 3 rappe scoringer, sørget han for å snu kampen, punktere den og gi Asker-fansen den åpningen på seieren man håpte på. 4-1 ble det til slutt, og et vaskeekte hat trick på Syvertsen, som beviste at han er en mann trener Bredal skal få stor nytte av i kommende sesong.

Askergutta rydda unna mye av de som kom. Men på en corner måtte de gi sliipp. Da scoret bortelaget og satte regnskapet i balanse.

Vi tok Syvertsen til siden, godt introdusert av egen PR-agent, og lot sørlendingen oppsummere egen prestasjon lørdag;

Asker v Åssiden 4-1

Mål: Fazi (str), Syvertsen x 3

Gule kort: Jones

Tilskuere: 255

Asker: Hejer - Skare, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Adukonis, Ryssdalsnes, Edstrøm, Sorter - Fazi, Bækken

Innbyttere: Årsbog, Syvertsen, Fredriksen, Spiten-Nysæter