Tap mot Gjelleråsen

Lørdag gjestet Bredals menn Li kunstgress for bortekamp mot Gjelleråsen.

Divisjonskollega Gjelleråsen var neste på programmet for Asker-gutta denne vinteren. Og ny bortekamp, mot en motstander det nok er mange år siden sist vi har møtt.

Første 10 er positive sett med Asker-øyne. Vi er offensive, er frempå flere ganger og har tak i kampen. Men etter dette så spiser hjemmelaget seg mer og mer inn i kampen. Og har sågar de største sjansene. Dog, noen festforestilling var denne kampen ikke - sett fra begge lags ståsted.

Men gjestene tar dog føringen etter et fint angrep, 30 minutter ut i kampen. En stilling som står seg inn mot pause. Frem til det hadde ikke Asker-gutta skapt all verdens av farligheter for hjemmelagets keeper, så ingenting å si på hjemmeledelse.

IMG_6803.JPG
Hannes Bordal tilbake i lagoppstillingen. Fikk 45 minutter for første gang på lenge grunnet skadeavbrekk.

2. omgangen ikke så mye å skrive hjem om den heller. Sjansefattig omgang med mye trilling og lite fremdrift hos begge lag. Bytter ble det også nok av, slik at mange unge lovende Asker-gutter fikk sjansen. Men omgangens eneste mål kom til hjemmelaget, i det vi sauser det til egen oppspillsfase, og hjemmelaget kan enkelt kontre inn 2-0 ledelse.

Den står seg ut kampen og vi kan dermed erkjenne av det ikke ble vår dag på Li kunstgress.

Neste kamp er om 2 uker borte mot Ullern. Og skal vi tro trener Magnus Bredal, skal vi ta ytterligere steg den kampen. Samt ferdigstille troppen enda litt mer, og ikke minst få flere mann i aksjon.

Gjelleråsen v Asker 2-0.