Tobias er vår nye markedsansvarlig

Brikkene faller på plass på Fotballhuset; nå er ny Salgs - og Markedsansvarlig på plass.

Og vedkommende heter Tobias W. Karlsen!

 

Drammensgutten har studier bak seg i USA og samtidig gått sine fotballgrader i Mjøndalen og nå senest i Asker Fotball. Som lovende fotballspiller, ble det etterhvert studier "over dammen", før trenergjerningen ble mest fristende. Og etter å ha gitt et solid inntrykk på Føyka, ble det etterhvert klart for klubben at våre neste Salgs - og Markesansvarlig befant seg i "egne rekker". 

Tobias_1.jpg
Tobias både ble presentert og presenterte seg selv foran klubbens samarbeidspartnere under mandagens frokostmøte på Quality Hotel Leangkollen.

Tobias er sønn av Kenneth Karlsen, en av to sentrale personer i Mjøndalens vekst og fremgang innen norsk toppfotball de siste 20 år. Så etter å ha trådd sine barndoms - og ungdomsår i den brune klubben, har Tobias snappet opp både det ene og det andre som nå skal komme Asker Fotball til gode. 

Daglig og sportslige leder Rolf Magne Walstad kommenterer ansettelsen slik; 

- Vi er både glade og ikke minst optimistiske, i troen på at dette kan bli bra for oss. Tobias er ung, har spennende egne tanker og bakgrunn. Samtidig har Tobias snart 1.5 år bak seg på Føyka i trener-roller, som gjør at han kjenner klubben fra innsiden. Dette er en del av fornyelsen i Asker Fotball. Men det beviser også troen på at ved å gi unge mennesker sjansen, så kan store ting skje!

Tobias er alt i gang i sin nye rolle, og vil utover høsten kontakte både eksisterende og potensielt nye samarbeidspartnere som vil være med på en spennende reise med Asker Fotball. 

Vi gratulerer Tobias med jobben, og ønsker han velkommen ombord i enda større grad i tiden fremover!

Tobias W. Karlsen; tobias@askerfotball.no

Tel.: 992 48 981

Annonse: